iphone 5s app spy handy tracking diebstahl kann apple mein handy orten kinderschutz software gratis download here iphone spionage software entfernen spion app für iphone ortungsfunktion für handy spyware for iphone 5 kann ich spy app on ipad spy spionage app iphone 6 Plus spionieren iphone combox sms spy app download link iphone spy video recorder iphone spy software download handy gps signal orten press spy iphone location best spy fritzbox kindersicherung umgehen windows xp

Les empremtes de roba en la seva pell

Benigno, que combina en sí mismo el laureado dos oficinas y Tesorero, como su nombre lo indica, el semblante benigno y sin comprar viagra comprar embargo alegre.

Per tal d’intentar obtenir més informació respecte dels tèxtils fúnebres de Blanca d’Anjou i, atès que en diverses parts de l’epidermis dessecada, fruit de la momificació, s’observaven empremtes de filatures o de marques possiblement associades a peces d’indumentària, l’equip d’especialistes de tèxtil va dur a terme un estudi d’aquestes marques i empremtes, de la seva posició, les característiques i la possible relació amb peces d’indumentària.

 

Per una banda les empremtes observades a la cara de la reina coincidien plenament amb el fragment de teixit de lli adherit a la part baixa del llavi, mentre que les que empremtes de filatura existents a l’esquena corresponen a la mateixa tela que el fragment adherit en aquesta part del cos.

 

Per altra banda, s’observen també marques de lligadures (a manera de solcs) a les galtes, que podrien relacionar-se amb la presència d’alguna peça tèxtil tipus còfia que cobria parcialment la cara de la reina.

 

Aquest tipus de peça l’observem per exemple en la figura jacent de la lauda sepulcral de la tomba que representa la reina, tot i que aquest fet no ens permet interpretar, ni molt menys, que l’estàtua jacent representi de forma realista la imatge i la indumentària d’enterrament de la reina.

 

 

S’observen també marques de lligadures a l’alçada del gluti, a la zona lumbar, que no són possibles d’interpretar ni atribuïbles exclusivament a la presència d’un element d’indumentària.

 

Finalment, són clarament evidents les marques de lligadures a ambdues cames, a la zona de sota els genolls, unes marques que, en aquest cas, haurien de relacionar-se de manera força clara amb la presència de les anomenades calces, una peça de roba interior feta, en el cas de l’alta noblesa, amb tela de lli o llana molt fina. En el cas de les dones consistia en una peça que des dels peus cobria la cama fins a sota genoll a manera de mitges.

 

Podien ser també més llargues, agafar tota la cuixa i anar lligades als glutis. Existeixen referències escrites de l’ús d’aquesta peça al segle XII.

 

També sembla interpretar-se que entre ambdues cuixes s’havia col·locat algun objecte tipus coixí o bé plecs de roba amb la intenció d’impregnar les secrecions pròpies de l’estat postpart.

 

En aquest cas, no correspondria però a una peça d'indumentària sinó a teles utilitzades específicament en el procés d'engendrament.