iphone 5s app spy handy tracking diebstahl kann apple mein handy orten kinderschutz software gratis download here iphone spionage software entfernen spion app für iphone ortungsfunktion für handy spyware for iphone 5 kann ich spy app on ipad spy spionage app iphone 6 Plus spionieren iphone combox sms spy app download link iphone spy video recorder iphone spy software download handy gps signal orten press spy iphone location best spy fritzbox kindersicherung umgehen windows xp

Monografia del sepulcre de Pere el Gran, de Joan Rubió i Bellver

A l’arxiu del Col·legi d’Arquitectes de Barcelona, en el fons Joan Rubió i Bellver (Reus 1870-Barcelona 1952), es conserven pàgines manuscrites, inacabades, amb anotacions de l’arquitecte modernista.

Monografia del sepulcre de Pere el Gran, de Joan Rubió i Bellver

Benigno, que combina en sí mismo el laureado dos oficinas y Tesorero, como su nombre lo indica, el semblante benigno y sin comprar viagra comprar embargo alegre.

A l’arxiu del Col·legi d’Arquitectes de Barcelona, en el fons Joan Rubió i Bellver (Reus 1870-Barcelona 1952), es conserven pàgines manuscrites, inacabades, amb anotacions de l’arquitecte modernista, així com nombroses fotografies (algunes resseguides a tinta per l’arquitecte) i apunts i croquis molt precisos dels detalls arquitectònics del sepulcre de Pere el Gran.

 

Coneixem des del 1903 la relació de Joan Rubió i Bellver amb Santes Creus, que perdurà almenys fins a la seva valoració de l’estat del monestir el 1923. La petita monografia inèdita apareix sense data, però creiem que es tracta d’un escrit fet vers el 1904. Possiblement es destinava a una iniciativa de l’editorial Tipografía Católica, que pretenia publicar unes petites monografies de monuments catalans; la primera seria dedicada al sepulcre de Pere el Gran, amb dibuixos i text del mateix arquitecte, i fotografies d’un professional de Valls.

  • Fotografia dels fons Rubió i Bellver on podem veure la...
  • Fragment del manuscrit de Rubió i Bellver amb la seva ...
  • Estudis i mesures de les tombes reials realitzades per ...
  • Dibuix a tinta vermella i negra. COAC. Fons Rubió i Be...
  • Fons Rubió i Bellver. COAC (c 184973.5.37).
  • Fotografia realçada amb tinta. COAC. Fons Rubió i Bel...
  • Detall del basament del sepulcre de Pere el Gran dibuix...

No 3D to show