iphone 5s app spy handy tracking diebstahl kann apple mein handy orten kinderschutz software gratis download here iphone spionage software entfernen spion app für iphone ortungsfunktion für handy spyware for iphone 5 kann ich spy app on ipad spy spionage app iphone 6 Plus spionieren iphone combox sms spy app download link iphone spy video recorder iphone spy software download handy gps signal orten press spy iphone location best spy fritzbox kindersicherung umgehen windows xp

Presentació

Benigno, que combina en sí mismo el laureado dos oficinas y Tesorero, como su nombre lo indica, el semblante benigno y sin comprar viagra comprar embargo alegre.

 

Per a tot museu, la recerca científica de qualitat esdevé un instrument imprescindible per a la constitució dels sabers i coneixements sobre els quals fonamentar el seu discurs, per a la definició i l’acompanyament dels processos d’adquisició i patrimonialització museística i per a l’elaboració dels documents contextuals que donen el valor històric i cultural als objectes adquirits o conservats.

 

Conscient d’aquest fet, i malgrat ser, des de la seva fundació, una institució museística centrada fonamentalment en les funcions d’exposició, educació i difusió, el MHC no ha menystingut ni renunciat mai a desenvolupar les funcions de col·lecció i recerca, el conjunt de les quals caracteritza els museus i, alhora, els singularitza dins l’ecosistema de les institucions amb missió i vocació patrimonial.

 

És per aquest motiu que, l’any 2010, arran del 850è aniversari de la fundació del monestir de Santes Creus, el Museu d’Història de Catalunya va decidir, amb el suport del Departament de Cultura, iniciar un ambiciós projecte de conservació, restauració i estudi de les tombes reials conservades en aquest monument, aleshores gestionat pel museu.

 

Tant des del punt de vista arqueològic com historiogràfic, el projecte ambicionava no sols estudiar les restes de les despulles contingudes en aquestes tombes, sinó també el seu significat i simbolisme artístic, i, alhora, avaluar el paper que, dins el context de la Corona d’Aragó, aquesta abadia cistercenca havia tingut com a panteó reial.

 

El projecte va suposar una important inversió en mitjans i recursos, tant econòmics com tècnics i humans. L’envergadura, la importància i el simbolisme del projecte ho justificaven a bastament, no debades es tractava d’un conjunt excepcional de tombes d’estil gòtic, construïdes per ordre del rei Jaume II per contenir les despulles del seu pare, les pròpies i les de la seva esposa, la reina Blanca d’Anjou. A més, totes elles havien arribat parcialment intactes fins als nostres dies.

 

El projecte, val la pena remarcar-ho, va ser pilotat per un nombrós i sòlid equip tècnic i científic integrat per professionals de diversos horitzons disciplinaris, que, sota la direcció del MHC i d’una manera pautada i harmònica, va intervenir en les diverses fases de recerca i d’intervenció en el conjunt que es van planificar, sovint posant en pràctica procediments i tecnologies de caràcter molt innovador, si més no dins el context de la recerca arqueològica medieval catalana. A tots ells i elles, en nom de la institució que represento, vull fer arribar el meu més profund agraïment.

 

Atesos la importància, la significació, l’interès i el caràcter innovador de la recerca efectuada, el MHC ha volgut posar-la a l’abast no sols de la comunitat científica interessada, sinó també d’un públic molt més ampli,tant nacional com internacional. Per aconseguir-ho, s’ha optat per dissenyar i editar aquesta publicació digital, que ofereix diversos eixos i nivells d’aprofundiment, en funció dels interessos i les expectatives dels seus lectors potencials. La generosa contribució tècnica i econòmica de l’EADOP, a qui també expresso el reconeixement i l’agraïment del museu, ha estat fonamental perquè aquesta publicació hagi estat possible.

 

Estem fermament convençuts que aquest procés no es podia haver desenvolupat ni acabat d’una altra manera, atès que el museu és conscient que la recerca és el fonament del coneixement museístic i que, a més, aquest coneixement ha de ser sempre i imperativament retornat a la societat. Són ben palesos l’exigència i el compromís constant de treballar per la democratització cultural, que, des dels seus inicis, constitueix un dels trets més característics de la personalitat i de la manera de ser i de fer del MHC.

 

Jusèp Boya i Busquet
Director del MHC

Eryoma.com is for sale - PerfectDomain.com
Logo of eryoma.com

Eryoma.com save this domain unsave this domain

Price:

$3,099 USD

$86.08/month for 36 months
$86.08/month for 36 months
12
18
36
Choose length
» Want to know more about your benefits?
We accept:
PayPal VISA American Express Master Card Wire Transfer Bitcoin

5 Easy Steps

 • 1
  Click "Buy Now" or "Buy with Payment Plan" to purchase the domain of your choice.
 • 2
  Our system will create a transaction via PDTransfer or Escrow.com (additional fees may apply).
 • 3
  The Buyer makes the payment and after payment is secured we inform the Seller to start the domain transfer.
 • 4
  We work closely with the Buyer and Seller to process the domain name transfer.
 • 5
  After the Buyer confirms receipt of the domain the funds will be disbursed to the Seller.